Kakve žene vole muškarci?


Kakve žene vole muškarci? Muškarci vole žene koje cijene sebe. Točka. Mogla bih reći još puno toga, ali na pitanje – P Muškarci često neće znati navesti zašto se zaljubljuju u određene žene, ali ono što je svima zajedničko jest interes za one žene koje znaju svoju vrijednost.

Drage moje dame, današnja tema je ona koja zanima gotovo svaku od vas – Kakve žene vole muškarci? Jesu li muškarci doista tako komplicirani kada je u pitanju odabir partnerice za ozbiljnu vezu i posljedično tome, brak? Nakon mnogih razočaranja i godina izgubljenih na zablude, mnoge žene s vremenom izgube vjeru u ljubav i u pronalazak partnera koji će ih doista cijeniti. Ako se nalazite u ovakvoj ili u sličnoj situaciji, onda imam dobru vijest:

Stvari su zapravo vrlo jednostavne.

Zašto jednostavne? Muškarac (pa čak i onaj koji doslovno izgleda kao Ken) ne traži Barbie lutku za dugoročnu vezu. On ne traži vrhunsku sportašicu, niti dobitnicu Nobelove nagrade za neko znanstveno otkriće. Ne traži Victoria’s Secret modela. Isto tako ne traži ni Gejšu. Ni kuharicu i spremačicu. Tvoj muškarac traži TEBE. Onakvu jedinstvenu kakva jesi, lijepu i posebnu na svoj način. Ženu s manama i vrlinama. Pravu osobu, koja je možda dobra u kuhanju, a možda i očajno kuha. Možda je dobra u sportu, a možda i nije sportski tip. Možda voli adrenalinske pustolovine, a možda ih se užasava. Sve je to nebitno – ako znaš CIJENITI SEBE.

Žene često misle da moraju postati netko drugi da bi osvojile pažnju određenog muškarca, ali to ne može biti dalje od istine. Isto tako, u želji za sviđanjem, neke žene nerijetko zaborave na sebe kada uđu u vezu s muškarcem. Čine sve što mogu kako bi ga impresionirale i podređuju svoje vrijeme i svoj raspored njegovom. Prijateljice tih žena se nerijetko osjećaju zapostavljene i povrijeđene jer čini se da ih ona treba samo kada je solo, no kada uđe u vezu, automatski nestaje i tu je samo kada ju on naljuti. Ovo se naravno događa nesvjesno. Žene koje zapostave svoj život, prijatelje, obitelj, hobije… zbog muškarca s kojim započnu vezu ne čine to namjerno, već iz jednog jedinog razloga.

Strah da će nešto poći po zlu.

IZ STRAHA. Straha da će ju muškarac zaboraviti ako mu ne bude dovoljno blizu i na raspolaganju. Straha da će dotični muškarac posumnjati u njezinu vjernost ukoliko izađe s prijateljicama u noćni izlazak. Straha da će nešto poći po zlu.

Taj strah je dakako neopravdan i vodi vas drage moje dame, do vrlo jasnog položaja u ljubavnom odnosu. Postajete OTIRAČ. Možemo naći i drugu riječ, dakako, ali ova riječ najbolje objašnjava položaj u koji se nesvjesno dovode čak i vrlo pametne i inteligentne žene. Nema pravila.

Muškarci vole žene koje im znaju pokazati granice i postaviti standarde ponašanja. Vole znati što smiju i što ne smiju. Samim time, cijene žene koje cijene sebe.

Muškarci vole žene koje su svjesne svoje vrijednosti, koje ga poštuju, ali prije svega poštuju sebe i samim time zahtijevaju jednako poštovanje s njegove strane. No dobro, koji je onda recept ako želite da vaša veza krene u pravome smjeru?

Standarde postavite na samom početku. Dajte mu jasan smjer kretanja.

Muškarci se ponašaju onako kako im dozvolite. Primjerice, nema kasnih i nenajavljenih dolazaka iza ponoći. Takvo ponašanje nije uvod u romantičnu vezu, već u vezu bez obaveza.

Surova istina je sljedeća: Muškarci puno brže prelaze iz obvezujućeg odnosa u neobvezujući, nego li obratno.

Zato ne započinjite vezu kao cura za zabavu. Ne započinjite vezu kao kuharica. Ni čistačica njegova stana. Ne nudite se za čuvanje njegovih nećaka ako nije bilo spomena riječi veza. Ne ponašajte se kao njegova druga majka. Požrtvovnost za muškarca koji se čak ni je javlja više od jednom tjedno je siguran put do etikete OTIRAČA, koju će vam nesvjesno dodijeliti svaki muškarac – onda kada ne cijenite sebe. OK?

 

Izvor:Sknelly.com

Life Style

ceniti sebeinteligencijamuskarcinocni izlazakprijateljiceraspolaganjestrahvremezene

KOMENTARI SU ISKLJUČENI