Kako da osnažite svoju vezu tokom praznika


Praznici su definitivno najlepše doba godine, ali i period sa najviše obaveza…

Kada trčite sa jedne zabave na drugu, kupujete poklone u poslednji čas i pokušavate da ugostite devet članova dalje porodice, lako je zaboraviti na partnera i vašu povezanost. Mi vam ovog puta otkrivamo tri načina koji će vam pomoći da svoju vezu održite na najboljem nivou u decembru, čak i kada stvari postanu sasvim lude.

Prvi korak je da zajedno napravite spisak za kupovinu, podelite ga i savladate. Svake godine, imamo milion poklona koje moramo kupiti svojim bližnjima, kolegama, komšijama i prijateljima. Pre nego što sednete i krenete da razmišljate o svim stvarima koje su vam potrebne, podelite zaduženja. Na primer, vi kupite čestitke i papir za pakovanje, dok vaš partner naručuje stvari preko neta. Ako morate otići u tržni centar u zadnjem momentu, uradite to zajedno.

Pokrenite novu tradiciju i rešite se jedne obaveze. Verujte nam na reč – sve što mislite da morate raditi tokom praznika, nije obavezno. Postoje neki običaji kojih želimo da se držimo, ali i one stare obaveze i tradicije koje vam oduzimaju vreme, a ne pružaju radost. Odaberite novu tradiciju umesto jedne od tih dosadnih obaveza i uživajte zajedno. Radite ono što vas čini srećnim.

Zakažite jedno veče na kauču, samo za vas dvoje. Praznici su vreme koje treba provesti u društvu voljenih osoba. Mnogi se tada posvete svima, sem svom partneru. Baš iz tog razloga bi trebalo da sada, pre nego što stvari postanu sasvim lude, odaberete veče koje će biti posvećeno samo vama. Naručite klopu, odaberite film, seriju ili tv program, i nemojte raditi ama baš ništa drugo.

 

Izvor:marieclaire.rs

Life Style

dobar filmkaucklopaprazniciromantikatv programvas dvojeveza

KOMENTARI SU ISKLJUČENI