Mesec u znaku Vage do četvrtka (12.3) oko 10.30h

Floral seamless outline sketch pattern. Flower background. Floral tile spring texture with flowers Ornamental flourish garden cover for card design


Ovaj tranzit tokom utorka (10.3) započinje sa ugodno i bez prevelike euforije. Potrebno je završiti sve one započete poslove a uz pomoć  ljubaznih saradnika možete mnogo lakše prebroditi nešto što u prethodnim pokušajima niste uspeli. Ovaj tranzit donosi i kontakte sa bivšim partnerima i simpatijama.

U večernjim časovima oslušnite svoje želje i ideje. Kreativnost i umetnička inspiracija. Drage dame, vaš partner će biti izuzetno zadovoljan i raspoložen zbog vesti koje mu pristižu.

U sredu (11.3) negde u sredini dana očekuje vas puno posla a neki od vas će morati da pomognu partneru koji vam se može obratiti za pomoć. Pravo je vreme i za poslovne dogovore i realizaciju zajedničkog – ortačkog posla. Rapidno širenje posla zbog čega će vam trebati pomoć partnera.

U večernjim časovima će vam biti potrebno mnogo više ljubavi i podrške voljene osobe nego inače.

Četvrtak (12.3) u prepodnevnim časovima se spremite na iznenađenja i neprilike. Lako možete krenuti na kraći put i imati nekakav problem na njemu. Mlađa osoba je spremna za saradnju ali starija nije. Dobijate dva potpuno razliičita saveta u isto vreme. Poslušajte mlađu osobu.  Nije povoljno vreme za ozbiljnije razgovore i pregovore jer ćete u nekim segmentima biti odbijeni tako da će rezultati biti polovični.

 

Mesec u Vagi govori da je vreme za partnerstvo. To ne mora nužno da bude emotivno paratnerstvo već i poslovno. Razmislite o tome. Takođe, na scenu stupa i džetlmensko ponašanje koje će u ovim danima biti veoma važno. Osvajajte svojom pravednošću, ponašanjem i harizmom. Biće potrebno i da svoj izgled istaknete jer čim to radite onda pokazujete da pridajte važnosti onome čemu ste posvećeni.

Pravo je vreme za sve vrste ulepšavanja, rada na sebi i kupovini garderobe jer ćete stvarno kupiti nešto što je elegantno i što vam lepo pristaje.

U emotivnom odnosu polako dolazi do stabilizacije a dani pred nama govore da će odnosi biti sve pouzdaniji i stabilniji. Ukoliko ste nedavno upoznali nekog novog bilo bi najbolje da vaše poznanstvo utvrdite u narednih dva dana naknadnim susretom.

Sve se može rešiti na fin način i uz dostojanstven i miran razgovor. Samim tim i neke zaveđene strane mogu mogu „zakopati ratne sekire“.

Posetite advokata ako vam je njegov savet potreban.

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – S obzirom da Mesec prolazi vašim 7 poljem ovaj tranzit vam donosi dešavanja sa partnerom. Izmirenje ako ste bili u zavadi.

BIK – Ne možete baš sve sami. Potražite pomoć i predložite saradnju.

BLIZANCI – Ljubavna dešavanja. Predložite suret.

RAK – Najlepše se osećate u društvu najmlađih. Lepe vesti.

LAV – Možete očekivati goste u domu.

DEVICA – Stiže vam dobitak ili poklon.

VAGA – Skrenuli ste pažnju na sebe. Iskoristite prednost koju imate.

ŠKORPIJA – Aktivnosti u tajnosti. Moguće i tajni ljubavni susreti.

STRELAC – Možete biti pomalo zavidni zbog uspeha vaših prijatelja.

JARAC – Optimističnog ste raspoloženja.

VODOLIJA – Stiže vam novac.

RIBE – Dobri odnosi sa suprotnim polom. Erotičnost.

 

Astrolog, Ana Raković

Izvor:http://www.astroregulus.com

Zanimljivosti

ana rakovic astrologastroregulusmesec u vagimoon in libra

KOMENTARI SU ISKLJUČENI