Mesečni horoskop za jun 2020 – Pomračenje Meseca i Sunca donosi turbulencije


POMRAČENJE MESECA I SUNCA DONOSI DOSTA TURBULENTAN MESEC SA RAZNIM DEŠAVANJIMA, POBUNAMA I PROMENAMA

U ovaj mesec ulazimo sa tri retrogradne planete Venera ,Satur, Jupiter gde se još dve pridružuju a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe dešavaju u Junu što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec sa raznim dešavanjima, pobunama i promenama.

 

Sami početak meseca Merkur pravi kvadrat sa Mesecom što donosi nemir, neracionalnost, preteranu osetljivost i neslaganje misli sa osećanjima. Zatim sledeći aspekt takođe kvadrat Sunca iz Blizanca i Marsa iz Riba pa oko 5,6 juna situacija će biti vrlo napeta ,agresivna, borbena ,direktna i u ovom aspektu bi bilo najbolje da ne ulazite u konflikte i svađe a ako baš morate onda najpre ” ispecite pa recite”.

 

Venera će praviti kvadrat sa Marsom a posle i sa Neptunom što je dosta gde se mogu dešavati emotivna nezadovoljstva pa i financiska. Moguće su izdaje prevare i mnoge tajne radnje ,manipulacije. Delomično pomračenje meseca se dešava u Strelcu što može kod mnogih osoba ugasiti njihov optimizam. Zatim se pomračenje Sunca dešava u Raku pa može doneti probleme u porodici i sa emocijama.

Početkom meseca Uran i Satur će praviti kvadrat što može donositi veliku radikalnost i drastičnost i da pojedine osobe misle “ja sam taj koji sve zna” Borba između najstarije vladavine i neke originalne najnovije takmičenje i borba će potrajati što može opet staro i provereno pobediti nikad se nezna utakmica je u toku.

OVAN

 

Ovnovi kako je vaša planeta Mars u Ribama do 28 juna vi se suočavate sa nekom unutrašnjom borbom i koliko god da želite krenuti napred vas nešto sputava. Prosto ostajete bez ambicije vaše pokretačke energije i ideja. Manjak sreće u karijeri i finansijama vas može pratiti kroz ovaj mesec. Mogući su konflikti sa nadređenima pa ne ulazite u njih da ne izvučete deblji kraj. Suzdržite se od većih ulaganja i ako možete nešto uštedite.

Emotivno ni tu nije najbolja energija jer vi tražite uvek da partner pravi kompromis a sada bi bilo bolje da i vi to ponekad uradite. Slobodno dozvolite partneru da iznese svoje mišljenje. Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju sličnu osobu sa kojom bi mogli ući u vezu. Tokom celog juna svim Ovnovima je naglašen flert pa pazite ako ste zauzeti može perje da leti. Kada je zdravlje u pitanju preporučuju se rutinske kontrole, fizička aktivnost i zdrava ishrana.

BIK

 

Bikovi vi sa početka meseca krećete sa duplom energijom i preuzimanjem dosta obaveza što nadređeni vihe pohvalno i podržavaju vas i kako mesec odmiče vi posustajete sa energijom pa ne stižete sve uraditi i tu nastaju problemi. Bilo bi dobro da samo nastavite projekte od ranije i one koji su u toku i ništa novo da preuzimate jer ne stižete sve da uradite što se od vas očekuje. Pojedini Bikovi koji nisu zadovoljni svojom platom i poslom sada možete biti još nezadovoljniji

Nije vreme da menjate stvari u ovom mesecu pa izdržite. Kako je Merkur retrogradan od 18 onda dobro razmislite oko nove ponude da li treba da menjate posao. Emotivno ako ste zauzeti sada može doći do turbulencije i burnih reagovanja pa ako ste i od ranije nezadovoljni raskid može biti na pomolu. Pojedini Bikovi mogu i da pored svađe ostanu u vezi ili braku. Čuvajte poverenje kada je voljena osoba u pitanju. Slobodni Bikovi mogu da uđu u avanturu sa zauzetom osobaom pa pazite. Što se zdravlja tiče dosta je dobro pa nema mesta za brigu.

BLIZANCI

 

Blizanci ovo je vaš dobar period za posao pa će vaša zalaganja i trud doći do zasluženog napretka i unapređenja. Ne odričite se zasluga koje vam pripadaju i budite mudri da sve zasluženo iskoristite. Neke poslove od ranije sada mogu da se privode kraju jer su bili u zaostatku. Blizanci koji su na poziciji i rukovodećoj poziciji i imaju grupu ili tim koji vode prihvatite sve zasluge. Kako vaš vladar Merkur kreće retrogradno dobro pazite da se ne spotaknete o detalje i sitnice i tako izgubite vreme pa čak i skrenete sa pravog puta.

Ostanite fokusirani na cilju i neka vas ništa ne skreće sa puta. Emotivno za sve Blizance nikako nije lak mesec Merkur i Venera su retrogradni pa će vas mučiti prošlost koja nije razjašnjena. Dobro razmislite da li treba da se vraćate u prošlost pa da je bila dobra nebi bila prošlost. Vrlo bitan mesec je za vas na poslovnim i emotivnim tokovima . Izbegavajte depresivna stanja i prošlost. Slobodni Blizanci bi mogli upoznati novu osobu ali se trebate oslobodit prošlosti da bi pustili tu osobu u svoj život. Kada je zdravlje u pitanju više šetajte u prirodi jer vam to prija.

RAK

Rakovi turbulentan prvi deo meseca pa dobro pazite da ne izgubite nerve. Neke okolnosti vam ne idu na ruku mada vi tu ništa ne možete jer nije do vas. Od sredine merseca dolaze preokreti kada je posao u pitanju. Bitno je da do tada ne donosite odluku i ostanete skoncentrisani ka vašem cilju i željama. U drugoj polovini Juna postoji mogućnost da se vaše želje i ciljevi realizuju . Emotivno već svi znaju da ste vi dosta osetljivi i emotivni pa se možete osećati dosta umorno i iscrpljeno ako ste u vezi ili braku gde nema emocija i razmene nežnosti i sreće.

Vi se teško razilazite pa stvari gurate pod tepih a sada bi bilo dobro da se razgovara i da budete iskreni sami sa sobom da više ne možete tako onda je raskid ispred vas. Izađite iz kućice i razrešite problem. Slobodni Rakovi bi mogli biti i dalje u tom statusu jer u ovom mesecu slabe su prilike da se upozna osoba koja bi vas zainteresovala. Što se zdravlja tiče polako sa fizičkim aktivnostima jer možete se povredit.

LAV

Lavovi vi u ovom mesecu bi trebali spustiti vašu gordost ,aroganciju i gledanje samo sebe jer možete imati velike propuste kada je posao u pitanju i očekivanje drugih šta treba da radite. Pojedini Lavovi koji su očekivali neko unapređenje ili nagradu na poslu pa ako ona izostane može se znato osetiti njihov pad ambicije ,energije i zainteresovanosti za posao. Sve to možete izbeći ako se istinski usmerite samo na cilj u poslu a drugo ostavite po strani. Zasluge bi vam mogle zadovoljiti vaše emocije i nagraditi vaš zasluženi trud. Mnogim Lavovima baš ovaj mesec može biti dobar i da uradite sve što se od vas očekuje.

Emotivno mnogi Lavovi i Lavice mogu imati tajna obožavanja od suprotnog pola. Uz glamurozno udbvaranje ide cveće i pokloni koji mogu stići do vas pa se nemojte iznenaditi. Sve to prija vašoj sujete pa ako ste slobodni možete dozvoliti ili dati šansu osobi koja vam se udvara. Ako ste zauzet Lav onda dobro pazite da ne dozvolite svojoj sujeti da prekrši dozvoljene granice. Mnogi Lavovi bi mogli prestati da se ponašaju kao na pozornici i da od samoljublja ne možete voleti dovoljno druge već od početka postupite ispravno graditi vašu vezu. Kada je zdravlje u pitanju dobro se osećate.

DEVICA

Device vi posustajete i polako gubite snagu i strapljenje što nije svojstveno vama. Sada morate naći snage i volje da istrajete jer može sve da se upropasti što ste radili u predhodnom mesecima. Zapamtite vi ne smete da klonete vašim duhom i verujte u sebe jer ste vi vredni toga i mnogih drugih stvari. Vaša planeta Merkur će krenuti retrogradno od 18 juna pa bi bilo dobro da pronađete način kako da napunite baterije ,možda da više spavate radite nešto što vas raduje.

Kada je posao u pitanju držite fokus na cilju i polako sve izgurajte jer će kraj meseca doneti dobre rezultate i da stvari krenu u boljem toku. Emotivno su moguća neka nezadovoljstva ako ste dugo u braku ili vezi pa ih brzo ptrevazilazite i već u drugoj polovini meseca sve se dovodi u red. Ako tražite sitne zamerke znajte da ih ima svako pa tako i vaš partner i vi. Sada se možete udružiti sa partnerom da ostvarite neke ciljeve i budete srećni. Slobodne Device sada ne treba da forsirate da upoznate i pronađete partnera jer to ne ide tako pa prepustite sudbini a vi se krećite i družite. Kada je zdravlje u pitanju mogući su stomačni problemi i alergije.

VAGA

Vage iako čak pet planeta tranzitiraju retrogradno u Junu i vama donose dosta promenjiv mesec vi na kraju možete očekivati dobre poslovne i finansiske rezultate.Početak meseca ide nekako na mišiće i nikako da krene kako vi želite. Budite istrajni i strpljivi jer od polovine meseca kreće sve mnogo bolje. Pojedine Vage treba da obrate pažnju na poslovne partnere a moguće su i primamljive ponude pa ih prihvatite u drugoj polovini meseca.

Ako očekujete unapređenje ili veću platu i to je moguće u drugoj polovini meseca. Ako imate sopstveni biznis možete uključiti partnera koji nudi novac za ulaganje posla. Druga polovina meseca je dosta bolja od prve. Emotivno su moguće turbulencije u partnerskim odnosima pa bi pojedine Vage koje su nezadovoljne definitivno mogle preseći vezu ili brak. Vage koje su srećne sada bi se mogle odlučiti za zajednički život ili ulazak u brak. Za zdravlje nema problema odlično je.

ŠKORPION

Škorpije vi imate vulkansku energiju kada je posao u pitanju i teško će biti osobama koje rade sa vama da isprate vaš tempo gotovo da je nemoguće. Usled vaše snage i energije vi uzimate na sebe mnogo obaveza koje sigurno i pre roka završavate. Posebno je pozitivno naglašen drugi deo meseca pa bi sve poslove koji su na duže rokove bilo dobro preuzeti ili pokrenuti baš tada. Neki zacrtani ciljevi od ranije sada se polako ostvaruju.

Sve odluke koje donesete sada i za budućnost i za finansije se ostvaruju. Emotivno vi se menjate prema partneru i bivate pažljiviji pa čak ispunjate i njegove želje što nije bilo ranije. Kritika ipak utiče jer se partner žalio da je zanemaren. Kada je ljubav u pitanju Škorpija bi mogla da napokon ispolji svoje dobre i pozitivne osobine prema osobama koje voli. Pojedine Škorpije mogu imati priliku iz prošlosti pa dobro razmislite zašto ste se razišli. Kaka je zdravlje u pitanju naglašena je glavobolja i sinusi.

STRELAC

 

Strelčevi kod vas poslovno može da se pokrene posao koji volite i koji vas ispunjava pa nema potrebe da se dvoumite već ga pokrenite. Vi shvatate da kada je materijalno u pitanju i kako ste se ranije vodili time sada neće biti prioritet već posao koji vas čini srećnim i ispunjenim šta god da radili. Pojedini Strelci bi mogli napraviti promenu posla pa im treba hrabrosti da to sve izguraju. Sve što je učenje sada možete pokrenuti i učiti šta god to bilo.

Zvezde su vam naklonjene osluškujte sebe i ulažite u sebe jer će vam to trebati za naredni period. Emotivno je malo komplikovano jer se meša sa poslom pa bi vam se mogao dopasti neko sa kim radite ili sarađujete. Varnice i zaljubljenost je na pomolu. Moguće je da su simpatije obostrane pa bi ovaj put mogli malo i da dopustite sebi takvu emociju jer može biti i veza iz te simpatije. Sve treba polako jer jun nije najbolji da se uđe u vezu pa imate vreme da dobro oslušnete drugu stranu i da ne budete brzopleti i napadni da insistirate već sve polako. Kada je zdravlje u pitanju moguće je da vam se više spava pa spavajte.

JARAC

 

Jarčevi vaše duže nezadovoljstvo sa poslom bi moglo početkom meseca da kulminira pa bi nešto da menjate ili tražite posao. Niste zadovoljni poslom ,platom pa i sam početak meseca je težak pa bi negde od sredine meseca moglo krenuti na bolje. Samim tim što se vaša energija menja na bolje i vi se pokrećete da nešto menjate. Ako tražite posao krajem juna bi mogli preko nekoga dobiti preporuku za posao ali ipak dobro razmislite i procenite da li vam se to isplati.

Svakako su vam zvezde naklonjene pa se ne preporučuje da mnogo odugovlačite sa traženjem i razmišljanjem. Emotivno su vam zvezde naklonjene pa možete da uživate ako zanemarite neke sitnice koje su u suštini nebitne a koje vam mogu pokvaruti harmoniju. Slobodni Jačevi čeznu da nekoga upoznaju i zaljube se. Zauzeti koji su u vezi mogu dobiti ponudu od partnera da žive zajedno ili da vas zaprosi. Zvezde su vam naklonjene pa uživajte u ljubavi. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa kožom i zubima.

VODOLIJA

Vodolije kod vas kada je posao u pitanju sve ide teže posebno sredinom meseca može doći do konflikta sa nadređenima. Vi ste poznati po tome što ne volite radnu rutinu i vremenska ograničenja. Može vam biti uskraćeno odobravanje vaših ciljeva pa bi bilo dobro da se ne svađate već da postupite mudro i spustite loptu. Nije strašno ako se vaš predlog ne uvaži pa ne doživljavajte to lično. Mnogo bolje će biti da ne unosite vaše emocije u posao.

Pokušajte da budete diplomata i sagledate sve sa više tačke gledišta izdignite se iznad problema. Emotivno ako ste slobodni mnoge šanse su da ne budete više. Zauzeti bi mogli da probude svoje strasti i stara vatra da gori u grudima pa se trudite da provodite više vremena sa partnerom. Ako ste ponekad i sumnjali u svog partnera sada možete sigurno otkloniti sumnju i uživati u ljubavi . Što se zdravlja tiče odlično je.

RIBE

 

Ribe kod vas je planeta Mars koja bi mogu da pokrene neko nezadovoljstvo i nemir. Osećaj da vas ne cene dovoljno jer dobijate neke zadatke na poslu za koje vi smatrate da ste podcenjeni pa vam se i ne radi. Po sredi je ego za koji se smatra da je zasluženo. Ipak sredinom juna vi možete biti nepravedno izostavljeni i zanemareni. Ne svađajte se i ne shvatajte to lično ipak vi imate vaše dostojanstvo.

Emotivno vi se osećate nesrećno i usamljeno što je vaš partner napravio distancu između vas. Sredinom meseca zvezde vam daju povoljnost da razgovarate i pokušate pronaći kompromis. Slobodne Ribe imaju mogućnost da upoznaju novu osobu koja nije za duboku vezu i duži period. Kada je zdravlje u pitanju sve vrste zanemarivanja mogu se iskomplikovati pa bi bilo dobro da se javite lekaru.

 

Astrolog: Željka Knežević

Horoskop

horoskopjun 2020mesecni horoskopzeljka knezevic

KOMENTARI SU ISKLJUČENI