Predivna Lujza Hej: “Budite sam svoj ljubavnik, psiholog i prijatelj – To je put ka sreći”


NAJČEŠĆE ŽIVOTNE PREPREKE: Usmeravanje energije i pažnje na okrivljavanje situacija i ljudi iz prošlosti, na okolinu i sve one situacije koje koristimo kao razloge neuspeha najčešće su prepreke na putu prema životu kakav želimo živeti.

Jedino kada naučimo kako pronaći izlaz iz sveta okrivljavanja, ljutnje i zameranja, možemo početi misliti pozitivno. U svoj život uvesti harmoniju i mir kao i stvoriti novu sliku sopstvene stvarnosti.

NAŠE MISLI KREIRAJU NAŠ ŽIVOT: Svaka misao koju pomislimo i svaka reč koju izgovorimo kreira život i stvarnost. Samo od vas zavisi šta ćete učiniti sa svojim životom. Hoćete li odabrati misliti i živeti po starim obrascima koje svakodnevno odabirate, pod uticajem ljudi, događaja i situacija koje su vas i dovele do priče u kojoj se trenutno nalazite.

Ili ćete odlučiti promeniti misli, zavoleti se, raditi na sebi i na taj način kreirati svoju novu priču ispunjenu ljubavlju, pažnjom, obiljem, srećom i uspehom. Za pokretanje procesa ozdravljenja potrebna je samo istinska želja i odluka za promenom kao i koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promene.

Radionice koje je osmislila Luiza Hej, a koje se danas održavaju širom sveta, pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce kao i da sledite svoju životnu strast i svrhu.

Shvaćete da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće. „Život je vrlo jednostavan. Šta dajemo, to dobijamo. Verujem da smo svi mi odgovorni za svako iskustvo u svom životu, ono najbolje kao i ono najgore. Svaka naša misao kreira nam budućnost. Svako od nas stvara svoja iskustva svojim mislima i svojim rečima.

Zapamtite da se radi o mislima, a misli možemo menjati. “Imate moć isceliti svoj život, morate to znati. Mi tako često mislimo da smo bespomoćni, ali nismo. Uvek imamo moć naših misli, svesno koristite tu svoju moć.” “Pogledajte probleme u svom životu. Zapitajte se: ‘Kakvim mislima sam to stvorila?’”

“Svakoj negativnoj misli koja se pojavi u mom umu kažem „napolje“! Ni jedna osoba, mesto ili stvar nema nikakvu moć nada mnom, jer ja sam jedini mislilac u mojoj glavi. Sama stvaram svoju realnost i svaku osobu u njoj.” “Svaki put kada meditirate, svaki put kada vizualizujete ozdravljenje, svaki put kada kažete nešto za isceljivanje cele planete, povezujete se sa istomišljenicima širom planete koji rade istu stvar.”

Izvor: pult24

Psihologija

glavalujza helmestomocosobaplanetapozitivne promenepsihologijazivot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *