Šta nam donose naredna 2 dana? Astrologija daje odgovor za vas!


MESEC UTIČE NA DNEVNA DEŠAVANJA A SVAKI ZNAK MOŽE OSETITI NJEGOVO DEJSTVO KROZ ODREĐENE SIMBOLIKE Savete je pripremila astrolog Ana Raković a za još informacija iz sveta astrologije posetite http://www.astroregulus.com Tokom subote (14.3)očekuje nas jedan stabilniji period u kojem neće biti previše dešavanja. Izolovanost, filmovi, odmor, humora i šala mogu obeležiti veče pred nama. Očekuju nas i pojačani kontakti sa ljudima iz inostranstva.

I nedelja (15.3) prolazi u istom maniru s tim što veče donosi izvesnu dozu straha i panike. Takođe, tokom večeri možete se osetiti usamljeno i nesigurno zbog čega će vam biti potreban savet bliske osobe ili razgovor.

Ponedeljak (16.3) započinje sa lošijim odnosima sa ukućanima. Nesklad jer svako želi da radi onako kako hoće. Menjanje planova.  Popodne je pravo vreme za putovanje, odlazak u trgovinu, učenje i ozbiljnije razgovore.

Mesec u Strelcu može da ukaže na probleme koje nam donosi virus Korona a s obzirom da znak Strelca ukazuje na proširenje bolesti pa treba biti posebno obazriv. Takođe, s obzirom da znak Strelca predstaljva strance i sve one koji dolaze iz inostranstva, baš njih treba izbegavati ova dva dana. Ne bi čudilo i da neke zemlje potpuno ograniče ulazak u zemlju, na primer Mađarska koja je predstavljena ovim znakom.

S druge strane, ovaj znak donosi dobro raspoloženje i srećne okolnosti. Donosi filmove, kokice, učenje stranih jezika, usavršavanje i studiranje.

Interesovaće vas sve ono što je skupo i moderno zbog čega nećete pitati za cenu.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Kontakti sa inostranstvom.

BIK – Stiže vam dobitak.

BLIZANCI – Partner pravi planove bez vas i to vas nervira.

RAK – Čeka vas puno posla. Zabrinuti ste za jednu žensku osobu iz porodice.

LAV – Ljubavna dešavanja. Kontakti sa decom.Prijaće vam sport.

DEVICA – Najlepše će vam biti u svom domu.

VAGA – U izgledu je kraće putovanje. Kontakti sa rođacima.

ŠKORPIJA – Stiže vam dobitak ili poklon.

STRELAC – Previše pričate a niko vas ne čuje. Budite sažeti.

JARAC – Izolujte se. Skloni ste prehladama.

VODOLIJA – Prijatelji vas ohrabruju.

RIBE – Poslovni uspeh i veći broj obaveza.   Izvor: http://www.astoregulus.com

Zanimljivosti

ana rakovic astrologastroregulusmesec u strelcusaveti

KOMENTARI SU ISKLJUČENI