Tehnika uz koju ćete zaspati za par sekundi!


Svi vojnici znaju OVU TEHNIKU uz pomoć koje ćete zaspati ZA PAR SEKUNDI: Uspavaćete se U BILO KOJIM USLOVIMA A UJUTRU SE NEĆETE SEĆATI KAKO STE ZASPALI.

Postoji jednostavna tehnika koja se uči u vojsci, a uz pomoć koje bez lekova možete da zaspite za par minuta – bez obzira na svetlost i buku oko vas. Evo kako da to izvedete.

KAŽU DA JE OVO NAJEFIKASNIJA TEHNIKA ZA USPAVLJIVANJE

– Kao vrlo mlad služio sam vojsku gde sam naučio jednostavnu tehniku za brzo uspavljivanje koju koristim i danas. Vrlo je brza i efikasna, a uz pomoć nje zaista mogu da zaspim bilo gde u roku od par sekundi. Mogu da se uspavam u bilo koje doba dana i noći, bez obzira na svetlo i zvukove oko mene, a najbolje od svega je to što vam ne trebaju bilo kakvi lekovi – savetuje bivši vojnik Aron Hilijard.

Njegova tajna je jednostavna, a evo kako se izvodi ova tehnika:

– Lezite na leđa ili se udobno zavalite, pa onda udahnite što dublje možete. Kad udahnete, brojite u sebi. Većina ljudi može da izbroji do pet, ja mogu do osam. Kad izbrojite koliko možete da izdržite, počnite da izdišete i usput ponovo brojite. Važno je da brojite jer vam to opušta um i skreće vam misli sa svakodnevnog stresa.

Duboki udisaji usporavaju puls i šire vam opuštenost telom.

U početku, kada sam tek počeo da svakodnevno koristim ovu tehniku, trebalo mi je da ovo ponovim desetak puta. Međutim, nakon kratkog vremena, dovoljno mi je da ponovim tri puta i da čvrsto zaspim.

Najbolje od svega je to što se ujutro uopšte ni ne sećam trenutka kada sam zaspao – toliko brzo i efikasno radi ova tehnika -zaključuje Aron.

Izvor: kurir.rs

Zdravlje

imunitetmeditacijasnovispavanjetehnikavojnicivojskazdrav san

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *